Pienet sisustustarpeet - suuri merkitys

Sisustusasiantuntija auttaa pienemmissäkin asioissa joilla on sisustuksessa suuri merkitys kuten, esimerkiksi uuden tapetin, lattiamateriaalin, sohvan tai valaisimen valinnalla.

Suunnitellaan yhdessä sisustustarpeitasi vastaava palvelu.

Kysy lisää - Ota yhteyttä!

Palvelut

Sisustussuunnitelma

Sisustussuunnitelma Viihtyisyyttä asumiseen

Suunnitelma sisältää kirjallisena tilakohtaisen kalustuspiirustuksen asiakkaan nykyisillä ja/tai uusilla hankittavilla kalusteilla, valaisimilla ja tekstiileillä toteutettuna.

Piirustuksen mukana on luettelo kaikista sisustuksessa käytetyistä tuotteista ostotietoineen ja –paikkoineen sekä tilakohtainen väri-, ja pintamateriaalien määritys.

Sisustusneuvonta ja stailaus

Sisustusneuvonta ja stailaus Uudistetaan ilmettä

Asiantuntijan ideoita ja neuvoja hyödyntämällä saadaan värien, materiaalien ja kalusteryhmittelyn ja mahdollisten uusien hankintojen avulla uudistettua sisustuksen ilmettä.

Kohteessa tapahtuvan asiakaskäynnin yhteydessä on helppo yhdessä asiantuntijan kanssa keskustella sisustukseen liittyvistä toiveista ja muutoksista sekä sopia jatkotoimenpiteistä ja suunnitelmista.

Uudiskohde

Uudiskohde Valintojen mahdollisuudet

Uudiskohteen muutostöiden suunnittelu asiantuntijan kanssa jo rakennuspiirustusvaiheessa antaa mahdollisuuksia toteuttaa sisustukseen liittyviä toiveita ja mahdollistaa erilaisia ratkaisuja asukkaiden tarpeet huomioiden.

Uudiskohteen sisustus voidaan toteuttaa nykyisillä ja/tai uusilla hankittavilla kalusteilla ja sisustustuotteilla. Uudiskohteesta tehty sisustussuunnitelma säästää omaa aikaa ja helpottaa kohteen toteuttamista.

Suunnittelupalkkio määräytyy suunnitelman laajuuden ja siihen käytetyn ajan mukaan. Pyydä maksuton tarjous sitoumuksetta sisustustarpeittesi mukaan ja tee päätös vasta sen jälkeen.