Ajatonta tyylikkyyttä ja harmoniaa

Uuden kerrostalo kohteen sisustuksen suunnittelu aloitettiin jo rakennustöiden alkuvaiheessa. Pintamateriaalien ja värien osalta valinnat kohdistuivat yksilöllisiin vaihtoehtoihin. Lisäksi yleisvalaistuksen osalta pystyttiin toteuttamaan asukkaiden toiveet samoin kuin sisäovien malli sekä materiaali. Sisustukseen haluttiin ajatonta ja laadukasta tyylikkyyttä.

Eteistila

DSC_3066

Eteisen tehosteseinässä käytetty luonnonkuitutapetti tuo tyylikkyyttä ja kodikkuutta. Musta tammi taso ja rahi antavat kontrastia tilaan. Sama värimaailma jatkuu eteisestä keittiöön.

Keittiö

Olohuone

DSC_3078

Olohuoneen väliseinän paikkaa siirrettiin jolloin tilaa saatiin avarammaksi ja toiminnallisesti paremmaksi. Olohuoneen yleisvalaistus toteutettiin LED-spotein alas laskettuun kattoon. Vain oleskelu-, ja ruokailuryhmän yhteyteen sijoitettiin riippuvat kattovalaisimet.

Makuuhuone

DSC_2996

Makuuhuoneen ylelliseen ilmeeseen tuovat näyttävyyttä upeat italialaiset pöytävalaisimet sekä mustat yöpöydät ja verhoiltu sängyn pääty jota rajaa musta kehys. Tilan sävyissä ja materiaaleissa korostuu harmonisuus.

WC ja kylpyhuone

Parveke

DSC_3034

Parvekkeelta avautuvat upeat maisemat ja näkymät ympäröivään luontoon.