Kaksion muutos

Asiakas toivoi sisustukseen tyylillisesti ja kalustuksellisesti selkeää linjaa, valoisuutta ja peilipintoja jotka lisäisivät tilan avaruutta huoneistoon. Värimaailma toteutettiin maanläheisillä ruskean ja harmaan sävyillä. Italia-teeman haluttiin näkyvän sisustuksessa, kalusteiden linjakkuudessa ja muodoissa. Huoneistossa uusittiin kaikki seinä-, ja lattiapinnat sekä sauna ja kylpyhuone kokonaisuudessaan.

Olohuone

Katso ennen kuva
Olohuone

Suurten ikkunoiden ansiosta luonnonvalon määrä tekee kodista valoisan ja viihtyisän. Olohuone avautuu suoraan eteistilasta, jonka kattoon teetettiin tarvittava alaslasku LED-spoteille.

Olohuoneen sisustuksessa hyödynnettiin asiakkaan aiemmin hankkimaa tasokkoa ja hyllykköä.

Keittiö

Eteinen

Katso ennen kuva
Eteinen

Moottoripyöräilyä harrastavalle asiakkaalle valittiin eteiseen Vespa-aiheinen digitapetti täydentämään Italia-teemaa. Metallijakkara toistaa tapetissa olevan Vespan sävyjä.

Seinän mittaiset peilit avartavat eteistilaa ja käytävää tuoden kaivattua avaruutta.

Kylpyhuone

Katso ennen kuva
Kylpyhuone

Kylpyhuoneen mustavalkoisuus jatkaa saunan mustaa värimaailmaa. Saunan LED- valaistus toteutettiin epäsuoraa valaistustapaa käyttäen. Musta kivitaso tuo kylpyhuoneeseen linjakkuutta ja korostaa valittua värimaailmaa.

Makuuhuone

Makuuhuone

Makuuhuoneen peiliseinä kaksinkertaistaa tilan ja peililiukuovi kätkee vaatehuoneen taakseen, jonne uudistettiin säilytyskalusteet sekä valittiin liiketunnistimella varustettu valaisin lisäämään tilan käyttömukavuutta ja toimivuutta.

Sisustuksessa huomioitiin asiakkaan aiemmin hankkimat kalusteet.