Rintamamiestalon muutos

Rintamamiestalon sisustusremontissa maalattiin tai tapetoitiin kaikki seinäpinnat. Samassa yhteydessä uusittiin lattiamateriaalit ja värit sisustukseen paremmin sopiviksi. Kalustuksessa käytettiin asiakkaan aikaisemmin hankkimia kalusteita ja täydennettiin kokonaisuutta tarvittavilla uusilla kalusteilla ja sisustustuotteilla.

Olohuone

Katso ennen kuva
Olohuone

Asiakas toivoi maalaisromanttista sisustustyyliä jossa käytetään maanläheistä värimaailmaa; ruskean, hiekan ja harmaan sävyjä. Verhot ja matot korostavat yhdessä tapettien kanssa valittua sisustustyyliä ja värimaailmaa.

Sohvaryhmän kaarevalinjaisuus ja vaaleus täydentävät kierrätyspuusta valmistettujen kalusteiden kanssa olohuoneen viihtyisää kokonaisuutta.

Keittiö

Katso ennen kuva
Keittiö

Keittiössä uudistettiin kaapistojen ovet ja työtasot. Kuvan oikeassa reunassa näkyvä takkamuuri sai uuteen sisustustyyliin sopivan laattapinnan takan uusimisen yhteydessä.

Olohuoneesta on näköyhteys keittiöön/ruokailutilaan, jossa jatkuu harmoninen värimaailma ja maalaisromanttinen sisustustyyli. 

Makuuhuone

Katso ennen kuva
Makuuhuone

Makuuhuonetta laajennettiin purkamalla ikkunoiden välinen seinä jolloin tilasta muodostui yhtenäinen ja valoisan avara. Runkosänkyyn teetettiin erillinen pääty ja lisäksi päätyrahi joka täydentää makuuhuonekokonaisuutta.

Ruskean ja hiekan sävyiseen värimaailmaan uusi kookas matto ja kevyen ilmavat verhot tuovat viihtyisyyttä. Raidallinen tapetti toimii tilassa tehosteena täydentäen värimaailmaa.

Pojan huone

Katso ennen kuva
Pojan huone

Nuorten huoneisiin valittiin vaalean harmaat värimaailmat, joita tehostavat perusvärit. Musiikkia harrastavan pojan huoneessa värikkäät tyynyt ja naulakot sekä seinähylly antavat ilmettä jota täydentää Lontoo-aiheinen digitapetti.